torsdag 12. mars 2009

Lambi......


"Ikke kast dorullene heretter, kjære...." her hjemme var det en som synes scrappingen tar nye veier.... ikke nok med alt papir som flyter på "kontoret", men nå skal jammen dorullene til pers også..... Uke nr. 3 av kortomania er over og utfordringen denne gangen var dorullkort, mitt andre dorullkort i livet ble en enkel variant og Bind it`en ble børstet litt støv av igjen:)
...... skal ikke se bort i fra at det blir flere dorull-kort :)

I morgen blir det tur til Lille stasjon, fruen på stasjonen har meldt Green Gate`s ankomst .....jiiiipppiiiii:)

5 kommentarer:

Sigrun sa...

OIIII er det sant. Jeg må ile jeg og!Ikke kjøp alt da, Og du kan si til mannen din at det hamstres doruller her og og min kjære ler like godt! Flott kort snuppa! Jeg bare MÅ ha bind-it-all sier Sola!!
Skal du til Elin?

Elin sa...

Hei hei jenter...litt chatting inne på dorull kortet til Jossa kan jo ikke skade....Må jo bare få sagt at jeg også har begynt å samle på GreenGate, har allerede fått meg litt i mønsteret "Ingrid", men mangler masse av "Naomi" (he he).

Det var forresten ett veldig flott kort fra deg igjen - ses snart da ;o)

aase sa...

Lekkert kort Jossa!! Herlig og lekre farger!!

Regner med vi sees idag da!!

GG ER TOPP!!

Ha en flott helg!! Vårlig eller ikke!!

Hannemor sa...

Nydelig kort altså - og så moro at du ble inspirert til å ta fram Bind-it-all'en og ta vare på doruller etter den oppgaven! ;)

Fortsatt god helg!

Og husk GRØNT på mandag! ;)

Anonym sa...

NYYYYDELIG tagkort!!!!! :D Elsker denne stilen! Fant bloggen din hos Hannemor, og gratulerer med aearden hun har gitt deg! Og jeg må si at du har også en nyyydelig stue. Hadde vært morro å se et større bilde! :)